Personvernerklæring for Norgesgruppen Eiendom AS

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Norgesgruppen Eiendom
samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen er oppdatert 22.06.2018.

 

 

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på norgesgruppeneiendom.no.

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Norgesgruppen Eiendom AS
Karenlyst allé 12-14
Postboks 300 Skøyen
NO-0213 OSLO

Tlf: (+47) 24 11 31 00
Org.nr: 976 542 223
 

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En ip-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Norgesgruppen Eiendom benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere ip.adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede ip-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

Norgesgruppeneiendom.no lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Navn Leverandør Formål Utløpstid
_ga www.norgesgruppeneiendom.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. To år
_gid www.norgesgruppeneiendom.no  Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. 24 timer
PHPSESSID www.norgesgruppeneiendom.no Inneholder en unik nøkkel som webserver bruker for å kunne lagre forskjellige “states” mot brukeren, samt å kunne knytte interne lagrede data mot brukeren ved innlogging, skjemaer etc.

Ett år

Listen over informasjonskapsler oppdateres årlig og ble sist oppdatert 22.06.2018.

 

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på norgesgruppeneiendom.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:

Reservering mot google analytics

 

Google analytics

Norgesgruppen Eiendom bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 
 

Den registrertes rettigheter

Det lagres ingen identifiserbare personopplysninger på norgesgruppeneiendom.no. Dersom du allikevel ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.